About Us

MAER MARMURA GRANIT oferă peste 450 de tipuri de piatră, dintr-un stoc permanent de peste 85.000 m2. Marmura, granit, travertin, onix și pietre recompuse.

Cu materiale exploatate din cariere de pe toate cele cinci continente și cu o vastă experiență în producția de placaje standard și piese pe comandă din marmură, granit, travertin, onix și pietre recompuse, MAER Import-Export activează pe piața românească de 31 ani, îmbogățindu-și permanent gama de produse și servicii către clienții săi în domeniul materialelor pentru finisaje și construcții.
Adepți ai soluțiilor moderne, am achiziționat de curând echipamente care folosesc tehnologia tăierii cu jet de apă continuu și care ne permit combinarea diverselor materiale, de la roci naturale și pietre semiprețioase la metal, lemn sau sticlă. Complexitatea și unicitatea fiecărei lucrări prind viață în urma proiectelor realizate în format vectorial de către echipa noastră de profesioniști.

 

Astfel, covoare decorative, medalioane, intarsii, reprezintă adevărate lucrări artistice. MAER oferă peste 450 de tipuri de piatră, dintr-un stoc permanent de peste 85.000 m2.
Pentru a satisface cele mai variate solicitări vă putem pune toate aceste materiale la dispoziție într-o gamă variată de tipo-dimensiuni standardizate, 30x30 cm, 30x60 cm, 40x40 cm sau 60x60 cm. Pe langa placajele standard, putem executa pardoseli conform stereotomiei, trepte, contratrepre, glafuri, blaturi, seminee si elemente decorative.

 

Brandul MAER Charme oferă o selecție exclusivistă de pietre semiprețioase, care înnobilează cu eleganță orice interior. Create în laboratoarele misterioase ale naturii, aceste pietre se îmbină armonios în opere de artă autentice, puse la dispoziția clienților sub forma unor piese unice de mobilier special, mobilier de bucătărie, săli de baie, pardoseli și mobilier de birou. Pentru a oferi suprafețelor durabilitate și rezistență la factorii de mediu distructivi, compania folosește, în producție, o tehnologie avansată, iar în tratarea suprafețelor, apelează la un proces ce implică nanotehnologie. În așa fel, produsele își păstrează proprietățile pentru mai mult timp, arătând impecabil, cu un efort minim de întreținere și curățare. Prin fiecare produs Maer Charme, compania exprimă esența cea mai pură a luxului și extravaganței, croindu-și, de ani buni, un loc printre cei mai importanți producători de piatră semiprețioasă la nivel mondial.


Facebook Instagram Twitter Instagram Youtube
© 2024 All rights reserved. - Maer Charme - Semiprecious Stone Luxury Design, Your Dream House. Reimagined.