Cerere Oferta
Australia expo

Fiecare participant la conferinţa Arhitectul, formator de opinie în societate, eveniment aflat la prima ediţie (12 iunie 2017), organizat sub egida Conferinţelor Eruditio, desfăşurat la Arcub Gabroveni, avea să primească în dar un cuarţ roz. Fascinant şi intrigant, totodată, nu credeţi? Ce legătură ar putea fi între cuarţul roz şi arhitectură? Aceeaşi legătură pe care o au cu arhitectura inserţiile de aur în lemnul pietrificat acum mai bine de 200 de milioane de ani, ori în felurite şi minunat colorate agate, ori în malachit, labradonit sau jasp. Cum să inviţi Jurasicul la tine acasă? Pentru început a fost necesar să fie extraşi, de pe cinci continente, toţi aceşti martori magnifici ai sutelor de milioane de ani care au trecut peste Pâmânt. Cuarţul, lemnul pietrificat şi multe alte pietre semipreţioase au fost apoi genial asamblate în cele mai spectaculoase elemente decorative cu putinţă, fiecare dintre ele fiind în sine o operă de artă.
Spectacularul, ineditul şi luxul vin la tine acasă invitaţi de MAER Group, o companie de talie internaţională care prelucrează din anul 1993 toate tipurile de piatră naturală, mamură, granit, travertine, calcare în forme şi culori care îţi taie respiraţia. Bogăţia de culori a naturii este genial pusă în valoare cu ajutorul soluţiilor aduse de tehnologia performantă modernă, precum tăierea prin jet de apă continuu şi comandă numerică, ce permite prelucrarea acestor materiale la un nivel de înaltă precizie. Geniul ingineresc îşi face simţită prezenţa şi prin utilizarea nanotehnologiei, cu ajutorul căreia suprafeţele sunt protejate la nivel molecular împotriva petelor de orice fel. Este rolul arhitecţilor şi constructorilor să pună în valoare formele create organic la MAER Group, iar nouă, iubitorilor de frumos, să reflectăm fascinaţi la felul firesc în care aceste adevărate opere de artă ne îmbogăţesc şi ne bucură sufletul, chiar la noi acasă. O vizită în showroom-urile MAER Group, aflate în Bucureşti, Tulcea şi Simeria, poate naşte idei decorative inedite, îndrăzneţe şi unice, fiind o experienţă necesară oricărui arhitect preocupat să-şi completeze cultura ofertei de materiale din România sau, de ce nu, a clienţilor cu gusturi rafinate ce caută să îşi exprime astfel originalitatea.
Cum era de aşteptat, decorurile executate din pietre semipreţioase au propulsat compania în elita mondială în domeniu. MAERCHARME este brandul sub care aceste produse de lux, ce îmbină pasiunea pentru estetică şi înaltă tehnlogie, ajung la noi în cele mai variate combinaţii: lemnul pietrificat cu vechime de 200 de milioane de ani, quartz alb, roz, galben, hematoid, agate rubane, albastre, ametist, jasper, tiger eye gold, blue, iron etc. Materiale semipreţioase sunt utilizate în locaţii de lux sau în amenajarea piscinelor, saunelor, centrelor SPA, a iahturilor, avioanelor private, în ascensoare, decoraţiuni şi mobilier.
Deşi aflată într-un uşor declin în ceea ce priveşte utilizarea materialelor naturale, industria construcţiilor din România poate găsi resurse naturale de un rafinament şi o calitate remarcabile, chiar aici, în România, apelând la soluțiile MAER Group. Principalele aplicaţii ale pietrelor naturale MAER includ pardoselile interioare, scări, placare pereţi, ancadramente, blaturi mobilier, feţe şeminee, dar şi alte obiecte ornamentale. MAER Group oferă servicii integrate şi complete (import, producţie şi prelucrare, consultanţă tehnică, proiectare, montaj), de înaltă calitate, având peste 25 de ani de experienţă pe piaţa românească. Succesul său şi-a găsit recunoaşterea internaţională, compania obţinând Premiul I în 2016 la Maison & Objet, în Franţa, şi în 2017 la Equinox Perth, în Australia. În ceea ce priveşte protejarea şi întreţinerea pietrelor naturale, MAER Group şi-a completat gama de servicii prin înfiinţarea UMC Solutions, principalul vehicul prin care pune pe piaţă soluţii pentru toate problemele de mentenanţă a acestor materiale.
Pe lângă efortul depus pentru a restabili statutul binemeritat al arhitecturii în societate, Conferinţele Eruditio şi-au făcut un deziderat din a încuraja companiile din domeniu să ofere arhitecţilor, designerilor şi clienţilor români materiale de cea mai bună calitate, dar şi să reitereze permanent menţinerea standardele înalte, fără compromisuri, în ceea ce priveşte calitatea produselor pe care le folosesc în construcţii specialiştii români.

Consultanta si cotatii de pret.

Pentru orice detalii sau intrebari va stam la dispozitie.

Clientii Nostri

“Maer Group aduce cea mai înaltă calitate a pietrelor semiprețioase de pe piață. Maer produce aceste frumoase produse din 2009 și a revoluționat tehnologia si exceleaza în ceea ce face ca aceste plăci să arate așa cum fac astăzi.

Andrey Jhonson

GENERAL MANAGER
“Solutiile si serviciile oferite de Maer au fost de cea mai buna calitate, Livrarea s-a facut la timp, fara intarzieri "

ioan Vasilescu

Director Creatie - Impact Sollutions
“Supercalitate si consiliere profesionala. Maer sunt cu adevarat profesionisti va multumesc."

Liviu Mateut

CFO, Perfect Inc.
Câțiva dintre
clienții nostri:
TOP