Cerere Oferta
Cerere Oferta

Travertinul este o structura densa de carbonat de calciu, s-a format pe langa izvoarele termale. Calitatile sale sunt similare cu ale marmurei, a fost apreciat de sculptori, desi tehnic e mai mult limestone. Suprafata sa are mici goluri, cauzate de gazele prezente cand roca era in stare de topire. Placile lustruite, chituite au un aspect contemporan, care se completeaza foarte bine cu mobila moderna, in timp ce placile cu marginile neregulate se potrivesc mai degraba intr-un spatiu traditional. Este potrivit pentru bucatarie, baie, dus sau pe peretii din camerele umede, dar fetele placilor datorita neregularitatilor si golurilor pietrei ar trebui chituite impotriva murdariei si umezelii.
Pardoselile din travertin se combina perfect cu materiale si texturi naturale pentru a obtine un aspect clasic sau contemporan. Desi, travertinul este durabil, structura sa de fagure si suprafata vizibila cu goluri il fac vulnerabil la pete si murdarie. Golurile e nevoie sa fie umplute, in special cand este folosit pentru pardoseli. Rasini speciale pentru piatra sunt de obicei folosite pentru travertinul "umplut" pentru a crea o suprafata neteda. Intensificatori de culoare pot fi folositi sa intareasca culoarea de baza a tonurilor pale. Pentru exterior sau zone umede se aplica substante impermeabilizante.

Consultanta si cotatii de pret.

Pentru orice detalii sau intrebari va stam la dispozitie.

Clientii Nostri

“Maer Group aduce cea mai înaltă calitate a pietrelor semiprețioase de pe piață. Maer produce aceste frumoase produse din 2009 și a revoluționat tehnologia si exceleaza în ceea ce face ca aceste plăci să arate așa cum fac astăzi.

Andrey Jhonson

GENERAL MANAGER
“Solutiile si serviciile oferite de Maer au fost de cea mai buna calitate, Livrarea s-a facut la timp, fara intarzieri "

ioan Vasilescu

Director Creatie - Impact Sollutions
“Supercalitate si consiliere profesionala. Maer sunt cu adevarat profesionisti va multumesc."

Liviu Mateut

CFO, Perfect Inc.
Câțiva dintre
clienții nostri:
TOP