Cerere Oferta
Cerere Oferta

Travertinul este o structură densă de carbonat de calciu, s-a format pe langă izvoarele termale. Calitătile sale sunt similare cu ale marmurei, a fost apreciat de sculptori, deși tehnic e mai mult limestone. Suprafața sa are mici goluri, cauzate de gazele prezente cand roca era în stare de topire. Plăcile lustruite, chituite au un aspect contemporan, care se completează foarte bine cu mobila modernă, în timp ce plăcile cu marginile neregulate se potrivesc mai degrabă într-un spatțiu tradiâional. Este potrivit pentru bucătărie, baie, duș sau pe pereâii din camerele umede, dar feâele plăcilor datorită neregularitatilor și golurilor pietrei ar trebui chituite împotriva murdăriei ăi umezelii.
Pardoselile din travertin se combină perfect cu materiale și texturi naturale pentru a obține un aspect clasic sau contemporan. Deși, travertinul este durabil, structura sa de fagure și suprafata vizibilă cu goluri îl fac vulnerabil la pete și murdărie. Golurile e nevoie sa fie umplute, în special când este folosit pentru pardoseli. Rașini speciale pentru piatră sunt de obicei folosite pentru travertinul "umplut" pentru a crea o suprafață netedă. Intensificatori de culoare pot fi folosiți să întarească culoarea de bază a tonurilor pale. Pentru exterior sau zone umede se aplică substanțe impermeabilizante.

Consultantă și cotații de preț.

Pentru orice detalii sau intrebări vă stăm la dispoziție.

Clientii Nostri

“Maer Group aduce cea mai înaltă calitate a pietrelor semiprețioase de pe piață. Maer produce aceste frumoase produse din 2009 și a revoluționat tehnologia si exceleaza în ceea ce face ca aceste plăci să arate așa cum fac astăzi.

Andrey Jhonson

GENERAL MANAGER
“Solutiile si serviciile oferite de Maer au fost de cea mai buna calitate, Livrarea s-a facut la timp, fara intarzieri "

ioan Vasilescu

Director Creatie - Impact Sollutions
“Supercalitate si consiliere profesionala. Maer sunt cu adevarat profesionisti va multumesc."

Liviu Mateut

CFO, Perfect Inc.
Câțiva dintre
clienții nostri:
TOP