Cerere Oferta

Varietate colorata a calcedonului, respectiv un mineral din grupa cuartului. De fapt este un silicat microcristalin asemanator agatului. Una dintre gemele preferate ale antichitatii- sculpturi de vase, cani, obiecte decorative, camee, medalioane, brose, garnituri de birou. Una dintre variantele onixului - carneol - este de culoare rosu inchis translucid, existand si variante brune, venate, culori deschise pans la roz. Varietatile de culoare se datoreaza oxizilor si hidroxizilor de fier.
In epoca recenta, utilizarea onixului - mai ales a celui translucid si lustruit - s-a extins la obiecte decorative mari: vitralii iluminate din interior, corpuri de iluminat, elemente de mobilier, masute si chiar pardoseli cu jocuri de lumini ce creaza efecte fantastice.

Consultanta si cotatii de pret.

Pentru orice detalii sau intrebari va stam la dispozitie.

Clientii Nostri

“Maer Group aduce cea mai înaltă calitate a pietrelor semiprețioase de pe piață. Maer produce aceste frumoase produse din 2009 și a revoluționat tehnologia si exceleaza în ceea ce face ca aceste plăci să arate așa cum fac astăzi.

Andrey Jhonson

GENERAL MANAGER
“Solutiile si serviciile oferite de Maer au fost de cea mai buna calitate, Livrarea s-a facut la timp, fara intarzieri "

ioan Vasilescu

Director Creatie - Impact Sollutions
“Supercalitate si consiliere profesionala. Maer sunt cu adevarat profesionisti va multumesc."

Liviu Mateut

CFO, Perfect Inc.
Câțiva dintre
clienții nostri:
TOP