Cerere Oferta

Varietate colorată a calcedonului, respectiv un mineral din grupa cuarțului. De fapt este un silicat microcristalin asemănător agatului. Una dintre gemele preferate ale antichitații- sculpturi de vase, căni, obiecte decorative, camee, medalioane, broșe, garnituri de birou. Una dintre variantele onixului - carneol - este de culoare roșu închis translucid, existând și variante brune, venate, culori deschise pană la roz. Varietațile de culoare se datorează oxizilor si hidroxizilor de fier.
In epoca recentă, utilizarea onixului - mai ales a celui translucid și lustruit - s-a extins la obiecte decorative mari: vitralii iluminate din interior, corpuri de iluminat, elemente de mobilier, măsute și chiar pardoseli cu jocuri de lumini ce creaza efecte fantastice.

Consultantă și cotații de preț.

Pentru orice detalii sau intrebări vă stăm la dispoziție.

Clientii Nostri

“Maer Group aduce cea mai înaltă calitate a pietrelor semiprețioase de pe piață. Maer produce aceste frumoase produse din 2009 și a revoluționat tehnologia si exceleaza în ceea ce face ca aceste plăci să arate așa cum fac astăzi.

Andrey Jhonson

GENERAL MANAGER
“Solutiile si serviciile oferite de Maer au fost de cea mai buna calitate, Livrarea s-a facut la timp, fara intarzieri "

ioan Vasilescu

Director Creatie - Impact Sollutions
“Supercalitate si consiliere profesionala. Maer sunt cu adevarat profesionisti va multumesc."

Liviu Mateut

CFO, Perfect Inc.
Câțiva dintre
clienții nostri:
TOP