Cerere Oferta

Noutati si Evenimente

Construct Expo 2018 - Pavilion B2 Romexpo

Piatra este un produs al naturii. Fiecare piatra are propria natura si commbinatie de culoare iar Maer ti le aduce pentru incantarea ochilor, la Construct Expo.
Va asteptam!

Participare la CONFAIR

Teheran, Iran, Stand MAER: Hall 38, Stand nr. 113
16th International Exhibition of Building and Construction Industry (IRANCONFAIR)
Presentation and introduction of domestic and foreign industrial achievements and productions. Introduction of technology, industrial abilities, making communication opportunity .

Equinox Perth

Suntem mandri castigatori ai premiului “Cel mai bun stand” pentru produsele noastre din piatra semipretioasa expuse. din cadrul expozitiei Equinox Perth. Impreuna cu distribuitorul nostru oficial din Australia, Luxury Stone Designs Gabglo – Zuccari, am participat la Equinox Perth 2017, eveniment destinat profesionistilor din industrie.

<

SHARE Bucharest 2017

Amplasare stand MAER: JW Marriott Grand Hotel / Grand Ballroom
Aflat la a doua ediție, Romanian Building Awards are ambiția să devină cel mai mare eveniment de recunoaștere a excelenței în proiectarea și execuția spațiului construit din România. RBA se diferențiază de orice altă competiție de arhitectură din Romania prin jurizarea de către un board multidisciplinar și internațional care evaluează impactul social, cultural și economic al proiectelor asupra calității vieții, pe lângă criteriile estetice și tehnice.

Participare Baltic Furniture Letonia 2017

Targul din Letonia la care am fost prezenti , ne-a intarit pozitia de lider in domeniul prelucrarii pietrelor semi-pretioase.

Participare la MARMOMAC

Cea mai importanta expozitie de profil Verona, Italia, Stand MAER: Hall 9, Stand no. B3
Marmomac is the essential fair for operators in the stone industry, from machinery to instrumental products, from marble blocks to more complex processing

Clientii Nostri

“Maer Group aduce cea mai înaltă calitate a pietrelor semiprețioase de pe piață. Maer produce aceste frumoase produse din 2009 și a revoluționat tehnologia si exceleaza în ceea ce face ca aceste plăci să arate așa cum fac astăzi.

Andrey Jhonson

GENERAL MANAGER
“Solutiile si serviciile oferite de Maer au fost de cea mai buna calitate, Livrarea s-a facut la timp, fara intarzieri "

ioan Vasilescu

Director Creatie - Impact Sollutions
“Supercalitate si consiliere profesionala. Maer sunt cu adevarat profesionisti va multumesc."

Liviu Mateut

CFO, Perfect Inc.
Câțiva dintre
clienții nostri:
TOP