Cerere Oferta
Cerere Oferta

Marmura este un calcar cristalizat de-a lungul milioanelor de ani, prin căldura puternică ți presiunea dinauntrul scoarței terestre. Densitatea acestui tip de piatră permite sa fie lustruită precum o oglindă, deși modele neregulate sunt frecvent folosite. Preâuirea marmurei, o infațisare opulentă a fost folosită mult în palate și clădiri mari de-a lungul istoriei. Are un succes deosebit in băi, camere umede, în timp ce are mai putin succes în living și dormitoare, unde probabil se cere un finisaj mai intim.
Marmura merită sa fie dispusă pe o suprafată mare, astfel încat splendoarea sa, să poata fi savurată.
Marmura excelează în lumină, o sufragerie cu multa sticlă sau o baie luminoasă, poate arăta opulent într-un hol de intrare. Cand marmura e folosită in baie, unde e prezentă apa, placile de marmură pot deveni alunecoase. Marmura are nevoie de întretinere cu impermeabilizanti, pentru zone umede, detergent special fără componente acide. In zonele de trafic intens, unde apare mătuire se poate relustrui.
Este recomandată pentru lucrările de interior: placări verticale, trepte, glafuri, blaturi, pardoseli, covoare decorative, șeminee și alte elemente decorative.

Consultantă și cotații de preț.

Pentru orice detalii sau intrebări vă stăm la dispoziție.

Clientii Nostri

“Maer Group aduce cea mai înaltă calitate a pietrelor semiprețioase de pe piață. Maer produce aceste frumoase produse din 2009 și a revoluționat tehnologia si exceleaza în ceea ce face ca aceste plăci să arate așa cum fac astăzi.

Andrey Jhonson

GENERAL MANAGER
“Solutiile si serviciile oferite de Maer au fost de cea mai buna calitate, Livrarea s-a facut la timp, fara intarzieri "

ioan Vasilescu

Director Creatie - Impact Sollutions
“Supercalitate si consiliere profesionala. Maer sunt cu adevarat profesionisti va multumesc."

Liviu Mateut

CFO, Perfect Inc.
Câțiva dintre
clienții nostri:
TOP