Cerere Oferta
Cerere Oferta

Marmura este un calcar cristalizat de-a lungul milioanelor de ani, prin caldura puternica si presiunea dinauntrul scoartei terestre. Densitatea acestui tip de piatra permite sa fie lustruita precum o oglinda, desi modele neregulate sunt frecvent folosite. Pretuirea marmurei, o infatisare opulenta a fost folosita mult in palate si cladiri mari de-a lungul istoriei. Are un succes deosebit in bai, camere umede, in timp ce are mai putin succes in living si dormitoare, unde probabil se cere un finisaj mai intim.
Marmura merita sa fie dispusa pe o suprafata mare, astfel incat splendoarea sa, sa poata fi savurata.
Marmura exceleaza in lumina, o sufragerie cu multa sticla sau o baie luminoasa, poate arata opulent intr-un hol de intrare. Cand marmura e folosita in baie, unde e prezenta apa, placile de marmura pot deveni alunecoase. Marmura are nevoie de intretinere cu impermeabilizanti, pentru zone umede, detergent special fara componente acide. In zonele de trafic intens, unde apare matuire se poate relustrui.
Este recomandată pentru lucrările de interior: placări verticale, trepte, glafuri, blaturi, pardoseli, covoare decorative, șeminee și alte elemente decorative.

Consultanta si cotatii de pret.

Pentru orice detalii sau intrebari va stam la dispozitie.

Clientii Nostri

“Maer Group aduce cea mai înaltă calitate a pietrelor semiprețioase de pe piață. Maer produce aceste frumoase produse din 2009 și a revoluționat tehnologia si exceleaza în ceea ce face ca aceste plăci să arate așa cum fac astăzi.

Andrey Jhonson

GENERAL MANAGER
“Solutiile si serviciile oferite de Maer au fost de cea mai buna calitate, Livrarea s-a facut la timp, fara intarzieri "

ioan Vasilescu

Director Creatie - Impact Sollutions
“Supercalitate si consiliere profesionala. Maer sunt cu adevarat profesionisti va multumesc."

Liviu Mateut

CFO, Perfect Inc.
Câțiva dintre
clienții nostri:
TOP