Cerere Oferta

Una dintre cele mai mari categorii de pietre naturale, limestone este o piatra calcaroasa, cu variatii de culoare si accente in functie de continutul mineral. Din punct de vedere arhitectural, a fost folosita de secole pentru a realiza constructii diverse, de la piramidele egiptene pana la fatade de zgarie-nori. O varietate de limestone, piatra de Ierusalim este un material distinctiv cu o culoare aurie. Placile taiate pentru pereti din piatra de Ierusalim pot avea suprafata relativ lustruita sau tumbled (piatra este prelucrata, rotita intr-un cilindru cu apa si alte pietre care ii schimba aspectul suprafetei) sau alternativ, neprelucrata, aspect de dalta.
Pardoselile din limestone, comparate cu alte pardoseli facute din alte tipuri de pietre, creaza o suprafata mai putin formala, dar asigurand o eleganta care completeaza stilurile traditionale cat si cele moderne. Limestone este o piatra poroasa, dura si densitatea poate varia considerabil. E nevoie de chituire pentru protectie impotriva umezelii si dezvoltarii bacteriilor, in special la pardoselile pentru bucatarii si bai, unde igiena este importanta. Cu toate ca golurile nu sunt atat de adanci precum la travertin, umplerea periodica nu este necesara, desi chituirea este. Suprafata poate fi slefuita, partial lustruita pana la un aspect mat, periata sau ciobita usor cu apa. Un grad anumit de ciobituri, sparturi apare si pe suprafata, de fapt sporeste impresia de vechime a pietrei.
Este recomandată pentru lucrările de interior și exterior: placări verticale, trepte, glafuri, blaturi, pardoseli, covoare decorative, seminee, elemente decorative masive.

Consultanta si cotatii de pret.

Pentru orice detalii sau intrebari va stam la dispozitie.

Clientii Nostri

“Maer Group aduce cea mai înaltă calitate a pietrelor semiprețioase de pe piață. Maer produce aceste frumoase produse din 2009 și a revoluționat tehnologia si exceleaza în ceea ce face ca aceste plăci să arate așa cum fac astăzi.

Andrey Jhonson

GENERAL MANAGER
“Solutiile si serviciile oferite de Maer au fost de cea mai buna calitate, Livrarea s-a facut la timp, fara intarzieri "

ioan Vasilescu

Director Creatie - Impact Sollutions
“Supercalitate si consiliere profesionala. Maer sunt cu adevarat profesionisti va multumesc."

Liviu Mateut

CFO, Perfect Inc.
Câțiva dintre
clienții nostri:
TOP