Cerere Oferta

Una dintre cele mai mari categorii de pietre naturale, limestone este o piatră calcaroasă, cu variații de culoare și accente în funcție de conținutul mineral. Din punct de vedere arhitectural, a fost folosită de secole pentru a realiza construcții diverse, de la piramidele egiptene pana la fațade de zgarie-nori. O varietate de limestone, piatra de Ierusalim este un material distinctiv cu o culoare aurie. Plăcile tăiate pentru pereți din piatră de Ierusalim pot avea suprafată relativ lustruită sau tumbled (piatra este prelucrată, rotită intr-un cilindru cu apă și alte pietre care îi schimbă aspectul suprafeței) sau alternativ, neprelucrată, aspect de daltă.
Pardoselile din limestone, comparate cu alte pardoseli făcute din alte tipuri de pietre, crează o suprafată mai putin formală, dar asigurând o eleganță care completează stilurile tradiționale cât și cele moderne. Limestone este o piatră poroasă, dură și densitatea poate varia considerabil. E nevoie de chituire pentru protecție împotriva umezelii și dezvoltarii bacteriilor, în special la pardoselile pentru bucătării și băi, unde igiena este importantă. Cu toate caă golurile nu sunt atat de adânci precum la travertin, umplerea periodică nu este necesară, deși chituirea este. Suprafața poate fi slefuită, parțial lustruită pana la un aspect mat, periată sau ciobită ușor cu apa. Un grad anumit de ciobituri, spărturi apare și pe suprafată, de fapt sporeste impresia de vechime a pietrei.
Este recomandată pentru lucrările de interior și exterior: placări verticale, trepte, glafuri, blaturi, pardoseli, covoare decorative, seminee, elemente decorative masive.

Consultantă și cotații de preț.

Pentru orice detalii sau intrebări vă stăm la dispoziție.

Clientii Nostri

“Maer Group aduce cea mai înaltă calitate a pietrelor semiprețioase de pe piață. Maer produce aceste frumoase produse din 2009 și a revoluționat tehnologia si exceleaza în ceea ce face ca aceste plăci să arate așa cum fac astăzi.

Andrey Jhonson

GENERAL MANAGER
“Solutiile si serviciile oferite de Maer au fost de cea mai buna calitate, Livrarea s-a facut la timp, fara intarzieri "

ioan Vasilescu

Director Creatie - Impact Sollutions
“Supercalitate si consiliere profesionala. Maer sunt cu adevarat profesionisti va multumesc."

Liviu Mateut

CFO, Perfect Inc.
Câțiva dintre
clienții nostri:
TOP