Cerere Oferta

Gresia naturala este o roca sedimentara compusa din granule de nisip, cuart si/ sau feldspati sau materii organice. Aceasta contine, de asemeanea, un material de cimentare. Ele se formeaza in straturi, in medii in care cantitati  mari de nisip pot fi cumulate, cum ar fi plaje, deserturi, campii strabatute de apa si delte. Ele se pot forma oriunde este apa( chiar daca este inghetata sau nu). Gresia are caracteristici tipice ale unei roci sedimentare. Spre deosebire de rocile vulcanice, rocile sedimentare arata stratificarea din cauza proprietatilor lor mecanice in functie de directive. Depozitele de gresie sunt o priveliste foarte frumoasa a naturii: Grand Canyon, Zion, Mesa Verde, etc. si ofera vizitatorilor vederi spectaculoase.

Consultantă și cotații de preț.

Pentru orice detalii sau intrebări vă stăm la dispoziție.

Clientii Nostri

“Maer Group aduce cea mai înaltă calitate a pietrelor semiprețioase de pe piață. Maer produce aceste frumoase produse din 2009 și a revoluționat tehnologia si exceleaza în ceea ce face ca aceste plăci să arate așa cum fac astăzi.

Andrey Jhonson

GENERAL MANAGER
“Solutiile si serviciile oferite de Maer au fost de cea mai buna calitate, Livrarea s-a facut la timp, fara intarzieri "

ioan Vasilescu

Director Creatie - Impact Sollutions
“Supercalitate si consiliere profesionala. Maer sunt cu adevarat profesionisti va multumesc."

Liviu Mateut

CFO, Perfect Inc.
Câțiva dintre
clienții nostri:
TOP