Cerere Oferta

Suprafata peretilor din granit, cu pete si puternic colorate evoca o energie dinamica care poate induce un rol decorativ. Granitul se intelege cel mai bine cu ordinea, linii simple de mobilier si fara texturi pentru a evita conflictele vizuale. Aceste placi au nevoie de un strat suport rigid.
Pardoselile din granit au multe avantaje. Granitul este cea mai dura piatra, efectiv impermeabil la apa si o rezistenta mare la substante chimice. Rezistent la abraziune, usor de taiat si prelucrat rezulta din acest tip de piatra o optiune foarte buna pentru pardoseli. Placile din granit sunt potrivite pentru holuri, bucatarii, bai si alte spatii cu trafic intens.
Granitul poate fi prelucrat prin lustruire usoara sau aspect de oglinda, paleta impresionanta de nuante si texturi, de aceea este una dintre cele mai decorative pietre.
Este recomandat pentru lucrările de interior și exterior: placări verticale, trepte, glafuri, blaturi, pardoseli, borduri, pavaje, covoare decorative, șeminee și alte elemente decorative. Pentru exterior este recomandată varianta fiamată, rugoasă, antiderapantă.

Consultanta si cotatii de pret.

Pentru orice detalii sau intrebari va stam la dispozitie.

Clientii Nostri

“Maer Group aduce cea mai înaltă calitate a pietrelor semiprețioase de pe piață. Maer produce aceste frumoase produse din 2009 și a revoluționat tehnologia si exceleaza în ceea ce face ca aceste plăci să arate așa cum fac astăzi.

Andrey Jhonson

GENERAL MANAGER
“Solutiile si serviciile oferite de Maer au fost de cea mai buna calitate, Livrarea s-a facut la timp, fara intarzieri "

ioan Vasilescu

Director Creatie - Impact Sollutions
“Supercalitate si consiliere profesionala. Maer sunt cu adevarat profesionisti va multumesc."

Liviu Mateut

CFO, Perfect Inc.
Câțiva dintre
clienții nostri:
TOP