Cerere Oferta

Suprafața pereților din granit, cu pete și puternic colorate evocă o energie dinamică care poate induce un rol decorativ. Granitul se ințelege cel mai bine cu ordinea, linii simple de mobilier sși fara texturi pentru a evita conflictele vizuale. Aceste plăci au nevoie de un strat suport rigid.
Pardoselile din granit au multe avantaje. Granitul este cea mai dură piatră, efectiv impermeabil la apă și o rezistentă mare la substanțe chimice. Rezistent la abraziune, ușor de tăiat și prelucrat rezultă din acest tip de piatră o opțiune foarte bună pentru pardoseli. Plăcile din granit sunt potrivite pentru holuri, bucătării, băi și alte spații cu trafic intens.
Granitul poate fi prelucrat prin lustruire usoară sau aspect de oglindă, paletă impresionantă de nuanțe si texturi, de aceea este una dintre cele mai decorative pietre.
Este recomandat pentru lucrările de interior și exterior: placări verticale, trepte, glafuri, blaturi, pardoseli, borduri, pavaje, covoare decorative, șeminee și alte elemente decorative. Pentru exterior este recomandată varianta fiamată, rugoasă, antiderapantă.

Consultantă și cotații de preț.

Pentru orice detalii sau intrebări vă stăm la dispoziție.

Clientii Nostri

“Maer Group aduce cea mai înaltă calitate a pietrelor semiprețioase de pe piață. Maer produce aceste frumoase produse din 2009 și a revoluționat tehnologia si exceleaza în ceea ce face ca aceste plăci să arate așa cum fac astăzi.

Andrey Jhonson

GENERAL MANAGER
“Solutiile si serviciile oferite de Maer au fost de cea mai buna calitate, Livrarea s-a facut la timp, fara intarzieri "

ioan Vasilescu

Director Creatie - Impact Sollutions
“Supercalitate si consiliere profesionala. Maer sunt cu adevarat profesionisti va multumesc."

Liviu Mateut

CFO, Perfect Inc.
Câțiva dintre
clienții nostri:
TOP