Cerere Oferta

Suprafața placilor din granit, cu pete și puternic colorate evocă o energie dinamică care poate induce un rol decorativ. Granitul se ințelege cel mai bine cu arhitectura liniara la exterior, linii simple și fara texturi pentru a evita conflictele vizuale, la interior. Granitul este cea mai dură piatră, efectiv impermeabil la apă și o rezistentă mare la interactiunea cu substanțele chimice. Rezistenta la abraziune, ușurinta tăierii și prelucrarii fac din acest tip de piatră o alegere foarte bună pentru pardoseli. Plăcile din granit sunt potrivite pentru holuri, bucătării, băi și alte spații cu trafic intens.
Granitul poate fi prelucrat prin lustruire usoară sau cu aspect de oglindă. Paleta impresionantă de nuanțe si texture fac din granit una dintre cele mai decorative pietre. Este recomandat pentru lucrările de interior și exterior: placări verticale, trepte, glafuri, blaturi, pardoseli, borduri, pavaje, covoare decorative, șeminee și alte elemente decorative. Pentru exterior este recomandată varianta fiamată, rugoasă, antiderapantă.

Consultantă și cotații de preț.

Pentru orice detalii sau intrebări vă stăm la dispoziție.

Clientii Nostri

“Maer Group aduce cea mai înaltă calitate a pietrelor semiprețioase de pe piață. Maer produce aceste frumoase produse din 2009 și a revoluționat tehnologia si exceleaza în ceea ce face ca aceste plăci să arate așa cum fac astăzi.

Andrey Jhonson

GENERAL MANAGER
“Solutiile si serviciile oferite de Maer au fost de cea mai buna calitate, Livrarea s-a facut la timp, fara intarzieri "

ioan Vasilescu

Director Creatie - Impact Sollutions
“Supercalitate si consiliere profesionala. Maer sunt cu adevarat profesionisti va multumesc."

Liviu Mateut

CFO, Perfect Inc.
Câțiva dintre
clienții nostri:
TOP