Cerere Oferta
Cerere Oferta

Cuarțitul este o piatră metamorfică foarte rezistentă alcatuită prin recristalizarea rocilor cu cuarț, avand nuanțe de argintiu, roșiatic, ruginiu, gălbui, albăstrui-verde. Cuarțul după feldspat este mineralul cel mai răspândit în scoarța terestră. Cristalele se formează după răcirea soluțiilor bogate în SiO2 și frecvent întâlnit în roci ca: Plutonit, Granite, Granitoide, Granodiorite, Tonalite, Sienite, Quarz-Monzonite, Quarz-Diorite, minerale de gangă (steril) ca: Aplite ca și din grupa vulcanitelor Riolite, Dacite, Andezite, Trahite, Quarz-Latite. Un criteriu folosit în clasificarea rocilor este conținutul de cuarț. Cuarțul este cel mai frecvent intalnit mineral de gangă în filoanele de aur. Cristalele pure de cuarț sunt incolore, transparente. Prin incluziuni de gaze sau lichide, cristalul devine de o culoare lăptoasă, deasemenea impuritățile determină schimbarea culorii, iar prin iradiere se produce un fenomen de ionizare care schimbă culoarea cristalului.

Consultantă și cotații de preț.

Pentru orice detalii sau intrebări vă stăm la dispoziție.

Clientii Nostri

“Maer Group aduce cea mai înaltă calitate a pietrelor semiprețioase de pe piață. Maer produce aceste frumoase produse din 2009 și a revoluționat tehnologia si exceleaza în ceea ce face ca aceste plăci să arate așa cum fac astăzi.

Andrey Jhonson

GENERAL MANAGER
“Solutiile si serviciile oferite de Maer au fost de cea mai buna calitate, Livrarea s-a facut la timp, fara intarzieri "

ioan Vasilescu

Director Creatie - Impact Sollutions
“Supercalitate si consiliere profesionala. Maer sunt cu adevarat profesionisti va multumesc."

Liviu Mateut

CFO, Perfect Inc.
Câțiva dintre
clienții nostri:
TOP