Cerere Oferta
Deschidere Showroom la Cluj

MAER Marmura Granit si MAER Charme impreuna cu distribuitorul nostru CAAB Office & Home Design Cluj
Peste 300 de persoane au participat, vineri, la inaugurarea celui mai nou și modern showroom de design interior și exterior din Transilvania,CAAB Home&Office Design distribuitorul MAER CHARME si unic reprezentant în România al celor mai renumite branduri de specialitate din lume.

Un avantaj major este faptul că specialiștii CAAB si MAER Charme stau la dipoziția clienților atât cu sfaturi și consultanță pentru selecția materialelor, cât și cu echipe pentru montaj și asistență tehnică post montaj.
Locul beneficiază şi de două încăperi unde clienţii pot veni însoțiți de arhitecți şi designeri, să vadă materialele, să facă planuri, să își stabilească întâlniri, să aibă practic un birou "operațional" temporar sau office hub, în incinta CAAB.

Prezent la eveniment, domnul primar Emil Boc a precizat că acest showroom este unul de referinţă în Europa Centrală şi de Est.“Nu mă aşteptam să găsesc ceea ce am găsit aici. Obişnuit fiind cu o calitate de nivel mediu spre superior, aici am întâlnit excelenţa. Clujul este într-adevăr un oraş în care excelenţa şi lucrurile de bun gust sunt la ele acasă, dar ce avem şi ce vedem este un showroom de referinţă pentru centrul şi estul Europei, nu doar pentru România. Vreau să îi felicit pe toţi cei care au făcut posibil acest lucru, felicitări pentru design şi conceptul arhitectural care face cinste Clujului. Noi trebuie să vă mulţumim că aduceţi plus valoare în Cluj”, a precizat Boc.

Deschidere Showroom la Cluj
Deschidere Showroom la Cluj
Deschidere Showroom la Cluj

Consultanta si cotatii de pret.

Pentru orice detalii sau intrebari va stam la dispozitie.

Clientii Nostri

“Maer Group aduce cea mai înaltă calitate a pietrelor semiprețioase de pe piață. Maer produce aceste frumoase produse din 2009 și a revoluționat tehnologia si exceleaza în ceea ce face ca aceste plăci să arate așa cum fac astăzi.

Andrey Jhonson

GENERAL MANAGER
“Solutiile si serviciile oferite de Maer au fost de cea mai buna calitate, Livrarea s-a facut la timp, fara intarzieri "

ioan Vasilescu

Director Creatie - Impact Sollutions
“Supercalitate si consiliere profesionala. Maer sunt cu adevarat profesionisti va multumesc."

Liviu Mateut

CFO, Perfect Inc.
Câțiva dintre
clienții nostri:
TOP