Cerere Oferta
Australia expo

Fiecare participant la conferinţa Arhitectul, formator de opinie în societate, eveniment aflat la prima ediţie (12 iunie 2017), organizat sub egida Conferinţelor Eruditio, desfăşurat la Arcub Gabroveni, avea să primească în dar un cuarţ roz. Fascinant şi intrigant, totodată, nu credeţi? Ce legătură ar putea fi între cuarţul roz şi arhitectură? Aceeaşi legătură pe care o au cu arhitectura inserţiile de aur în lemnul pietrificat acum mai bine de 200 de milioane de ani, ori în felurite şi minunat colorate agate, ori în malachit, labradonit sau jasp. Cum să inviţi Jurasicul la tine acasă? Pentru început a fost necesar să fie extraşi de pe cinci continente toţi aceşti martori magnifici ai sutelor de milioane de ani care au trecut peste Pâmânt. Cuarţul, lemnul pietrificat şi multe alte pietre semipreţioase au fost apoi genial asamblate în cele mai spectaculoase elemente decorative cu putinţă, fiecare dintre ele fiind în sine o operă de artă.

Australia expo

Impreuna cu distribuitorul nostru oficial din Australia, Luxury Stone Designs Gabglo – Zuccari, am participat la Equinox Perth 2017, eveniment destinat profesionistilor din industrie, pentru a explora modele si tehnologii inovatoare in domeniul constructiilor si amenajarilor. Evenimentul s-a întamplat la Crown Perth Astral Ballroom 2 si 3 Great Eastern Highway, Burswood Perth, WA 6100, Australia.
Suntem mandri castigatori ai premiului “Cel mai bun stand” pentru produsele noastre din piatra semipretioasa expuse. Le multumim si pe aceasta cale distribuitorilor nostri din Australia si intregii echipe MAER Charme – semiprecious stones – handmade!

tehnica prelucrarii pietrei decorative

Lustruirea cea mai cunoscuta dintre toate prelucrările, Slefuirea, Periere (patinarea), Anticare, Sablare, Buratare, Buciardare, Fiamare, Grafiere (zgariere) cateva din operatiile aplicate pe piatra decorativa si piatra semipretioasa.
Cea mai cunoscuta dintre toate prelucrările. Se realizeaza prin slefuirea treptata a suprafaţei cu abrazivi , până când toţi porii sunt inchisi şi se obtine un luciu “oglinda“ care reflecta lumina . Marmura ,granitul , travertinul si unele calcare se preteaza la lustruire, dar rezultatele sunt diferite , iar pentru sandstone (gresie) sau majoritatea calcarelor se poate obtine doar un luciu mat.

Australia expo

Maer Charme oferă o selecție exclusivistă de pietre semiprețioase, care înnobilează cu eleganță orice interior. Create în laboratoarele misterioase ale naturii, aceste pietre se îmbină armonios în opere de artă autentice, puse la dispoziția clienților sub forma unor piese unice de mobilier special, mobilier de bucătărie, săli de baie, pardoseli și mobilier de birou. Pentru a oferi suprafețelor durabilitate și rezistență la factorii de mediu distructivi, compania folosește, în producție, o tehnologie avansată, iar în tratarea suprafețelor, apelează la un proces ce implică nanotehnologie. În așa fel, produsele își păstrează proprietățile pentru mai mult timp, arătând impecabil, cu un efort minim de întreținere și curățare. Prin fiecare produs Maer Charme, compania exprimă esența cea mai pură a luxului și extravaganței, croindu-și, de ani buni, un loc printre cei mai importanți producători de piatră semiprețioasă la nivel mondial.

Consultanta si cotatii de pret.

Pentru orice detalii sau intrebari va stam la dispozitie.

Clientii Nostri

“Maer Group aduce cea mai înaltă calitate a pietrelor semiprețioase de pe piață. Maer produce aceste frumoase produse din 2009 și a revoluționat tehnologia si exceleaza în ceea ce face ca aceste plăci să arate așa cum fac astăzi.

Andrey Jhonson

GENERAL MANAGER
“Solutiile si serviciile oferite de Maer au fost de cea mai buna calitate, Livrarea s-a facut la timp, fara intarzieri "

ioan Vasilescu

Director Creatie - Impact Sollutions
“Supercalitate si consiliere profesionala. Maer sunt cu adevarat profesionisti va multumesc."

Liviu Mateut

CFO, Perfect Inc.
Câțiva dintre
clienții nostri:
TOP