Cerere Oferta

Ardezia este o piatră des folosită de sute de ani. Este o rocă sedimentară formată din depuneri de argilă fixate în straturi sub presiune foarte mare și temperatură. Se despică natural creând texturi și variații de umbre. Ardezia slefuită este o alternativă la varianta despicată, dar aspectul neted poate fi înclinat spre zgârieturi. Se gașeste în culori, nuanțe fascinante. Pardoselile din ardezie sunt excelente pentru spații pretențioase. Despicătura naturală a ardeziei, formează subtil o suprafața din straturi, de aceea este o alegere foarte bună pentru pardoseli, în particular în zonele afectate de apă, cum sunt băile. Uneori ardezia este vandută ca fiind "necalibrată", ceea ce inseamnă ca grosimile plăcilor pot varia în functie de particularitatea despicaturii. Cand e montată se poate adauga adeziv încat sa se obtină o suprafață plană. Ardezia este potrivită pentru acoperișuri, pardoseli, pavaje, terase, piscine, blaturi pentru mese de biliard.

Consultantă și cotații de preț.

Pentru orice detalii sau intrebări vă stăm la dispoziție.

Clientii Nostri

“Maer Group aduce cea mai înaltă calitate a pietrelor semiprețioase de pe piață. Maer produce aceste frumoase produse din 2009 și a revoluționat tehnologia si exceleaza în ceea ce face ca aceste plăci să arate așa cum fac astăzi.

Andrey Jhonson

GENERAL MANAGER
“Solutiile si serviciile oferite de Maer au fost de cea mai buna calitate, Livrarea s-a facut la timp, fara intarzieri "

ioan Vasilescu

Director Creatie - Impact Sollutions
“Supercalitate si consiliere profesionala. Maer sunt cu adevarat profesionisti va multumesc."

Liviu Mateut

CFO, Perfect Inc.
Câțiva dintre
clienții nostri:
TOP