Cerere Oferta

Ardezia este o piatra des folosita de sute de ani. Este o roca sedimentara formata din depuneri de argila fixate in straturi sub presiune foarte mare si temperatura. Se despica natural creand texturi si variatii de umbre. Ardezia slefuita este o alternativa la varianta despicata, dar aspectul neted poate fi inclinat spre zgarieturi. Se gaseste in culori, nuante fascinante. Pardoselile din ardezie sunt excelente pentru spatii pretentioase. Despicatura naturala a ardeziei, formeaza subtil o suprafata din straturi, de aceea este o alegere foarte buna pentru pardoseli, in particular in zonele afectate de apa, cum sunt baile. Uneori ardezia este vanduta ca fiind "necalibrata", ceea ce inseamna ca grosimile placilor pot varia in functie de particularitatea despicaturii. Cand e montata se poate adauga adeziv incat sa se obtina o suprafata plana. Ardezia este potrivita pentru acoperisuri, pardoseli, pavaje, terase, piscine, blaturi pentru mese de biliard.

Consultanta si cotatii de pret.

Pentru orice detalii sau intrebari va stam la dispozitie.

Clientii Nostri

“Maer Group aduce cea mai înaltă calitate a pietrelor semiprețioase de pe piață. Maer produce aceste frumoase produse din 2009 și a revoluționat tehnologia si exceleaza în ceea ce face ca aceste plăci să arate așa cum fac astăzi.

Andrey Jhonson

GENERAL MANAGER
“Solutiile si serviciile oferite de Maer au fost de cea mai buna calitate, Livrarea s-a facut la timp, fara intarzieri "

ioan Vasilescu

Director Creatie - Impact Sollutions
“Supercalitate si consiliere profesionala. Maer sunt cu adevarat profesionisti va multumesc."

Liviu Mateut

CFO, Perfect Inc.
Câțiva dintre
clienții nostri:
TOP