Cerere Oferta

Despre MAER Import-Export

MAER oferă peste 450 de tipuri de piatră, dintr-un stoc permanent de peste 350.000 m2. Marmură, granit, travertin, onix și pietre recompuse.

Cu materiale exploatate din cariere de pe toate cele cinci continente și cu o vastă experiență în producția de placaje standard și piese pe comandă din marmură, granit, travertin, onix și pietre recompuse, MAER Import-Export activează pe piața românească de 25 ani, îmbogățindu-și permanent gama de produse și servicii către clienții săi în domeniul materialelor pentru finisaje și construcții. Adepți ai soluțiilor moderne, am achiziționat de curând echipamente care folosesc tehnologia tăierii cu jet de apă continuu și care ne permit combinarea diverselor materiale, de la roci naturale și pietre semiprețioase la metal, lemn sau sticlă.
Complexitatea și unicitatea fiecărei lucrări prinde viață în urma proiectelor realizate în format vectorial de către echipa noastră de profesioniști.

MAER oferă peste 450 de tipuri de piatră, dintr-un stoc permanent de peste 350.000 m2.
entru a satisface cele mai variate solicitări vă putem pune toate aceste materiale la dispoziție într-o gamă variată de tipo-dimensiuni standardizate, 30x30 cm, 30x60 cm, 40x40 cm sau 60x60 cm. Pe langa placajele standard, putem executa pardoseli conform stereotomiei, trepte, contratrepre, glafuri, blaturi, seminee si elemente decorative.

Consultanta si cotatii de pret.

Pentru orice detalii sau intrebari va stam la dispozitie.

Clientii Nostri

“Maer Group aduce cea mai înaltă calitate a pietrelor semiprețioase de pe piață. Maer produce aceste frumoase produse din 2009 și a revoluționat tehnologia si exceleaza în ceea ce face ca aceste plăci să arate așa cum fac astăzi.

Andrey Jhonson

GENERAL MANAGER
“Solutiile si serviciile oferite de Maer au fost de cea mai buna calitate, Livrarea s-a facut la timp, fara intarzieri "

ioan Vasilescu

Director Creatie - Impact Sollutions
“Supercalitate si consiliere profesionala. Maer sunt cu adevarat profesionisti va multumesc."

Liviu Mateut

CFO, Perfect Inc.
Câțiva dintre
clienții nostri:
TOP